Dianne Breukers

16-01-2018

Triage Audicien.
Joyce was mijn coach en begeleidster tijdens mijn opleiding van Hoortoestelspecialist tot Triage Audicien. Zij is een allrounder. Het maakte niet uit hoe moeilijk het soms was tijdens de opleiding, zij kon iedereen een tevreden gevoel geven. Zij heeft een groot inlevingsvermogen, is erg efficiënt, getalenteerd en behulpzaam. Ik heb 10 jaar met Joyce samengewerkt. Zij heeft mij ontzettend veel geleerd en goed gecoached, daardoor ben ik vandaag de dag een Triage Audicien bij een grote firma! Ik was bijzonder onder de indruk van de manier waarop Joyce de moeilijkste klanten schijnbaar moeiteloos voor haar wist te winnen, daar had zij geen training voor nodig maar mensenkennis en talent (natuurtalent te zijn). Ik was echt onder de indruk van de manier waarop Joyce steeds weer medewerkers enthousiast kon maken. Met Joyce aan je zijde, ben je de concurrentie altijd een stapje voor en zij verdient mijn oprechte aanbeveling.

Lees verder

Loes van Vooren

08-01-2018

Eigenaar bij Podozorg Sluis, (register) podoloog en medisch pedicure.
In juni 2016 ben ik afgestudeerd als registerpodoloog. Toen kon ik starten met een nieuwe praktijk. Ik was al jaren medisch pedicure, maar hoe pak je dat aan, een nieuwe praktijk opstarten.

Wie kon me daarbij helpen? Ik werd in contact gebracht met Joyce Breugem. Zij was de dame die me vele tips gaf en een plan van aanpak schreef om een nieuwe praktijk te starten. De volledige begeleiding was in Joyce haar handen. Waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Zij heeft mij wegwijs gemaakt in de marketingcommunicatie, de communicatie met de verwijzers, commercialiteit, het netwerken en niet te vergeten de concurrentie, kortom een top begeleiding. Te allen tijde kon ik haar mailen of bellen bij problemen of vraagstukken. Mede door haar heb ik nu een goed lopende praktijk! Zoek je een goede begeleiding bij het opstarten van je praktijk of je hebt een  praktijk waar meer uit te halen is dan ben je bij Joyce aan het goede adres.

Lees verder

Jeffrey Bijl

04-01-2018

Eigenaar bij Podozorg Hellevoetsluis, (register-) podoloog en MSU-echografist.
Joyce heeft mij geholpen om mijzelf als zorgverlener en mijn praktijk ‘beter op de kaart te zetten’. De communicatie met verwijzers en andere disciplines gaat mij nu makkelijker af. Ik voel mij zekerder in mijn vak en heb een professionelere uitstraling. Dit komt ook tot uiting op het gebied van klantencontact.

Klanten/ patiënten geven aan dat ze zeer tevreden zijn over mijn behandeling en product. Ik heb geleerd om hier naar te vragen en deze informatie te gebruiken, wat leidt tot betere resultaten in zijn totaliteit.

 

Lees verder

John Sturris

01-01-2018

Eigenaar bij Podozorg Yerseke, Kruiningen en Kapelle (onderdeel van Sturris Schoenen & Podologie), (register-) podoloog en MSU-echografist.
Ik ben zorgverlener, maar ook ondernemer. Ik heb de neiging om te veel te willen zorgen en voor mijn patiënt te denken. Het traject van Joyce heeft me doen inzien dat je door goed te luisteren, door te vragen en op basis daarvan een compleet product/behandeling aan te bieden je een patiënt beter helpt en je praktijk hier ook beter van wordt. Zowel in kwalitatief als in financieel opzicht. Daarnaast ben ik ook actiever geworden op social media. Met name m.b.t. de website van de praktijk.

Lees verder